• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

     

0

Belysning

Filtrera
Sortera

Visa fler

Funktionell och dekorativ belysning till alla rum

Belysningen i ett rum har stor betydelse för det övergripande utseendet och känslan. Dålig belysning ger inte bara fel nyanser åt inredningen, utan kan också få ett i övrigt stilfullt inrett rum att verka föråldrat eller till och med tråkigt. Å andra sidan kan en bra belysning inte bara visa upp färger och texturer i möbler, textilier och andra element på rätt sätt, utan också lyfta ett annars trist rum och göra det levande - oavsett om det är genom varm belysning för mysiga middagar eller ljusare belysning för aktiviteter på dagtid. När du väljer belysning för dina rum bör du noga överväga vilken typ av ljuskällor du vill ha och hur du vill placera dem. Strategisk belysning spelar en viktig roll för att uppnå den önskade effekten i varje rum.

Varför är belysning så viktigt?

Belysning spelar en viktig roll i vårt dagliga liv och inte bara av funktionella skäl. Vi förlitar oss på att belysningen hjälper oss att uppfatta färger, texturer och former. Förutom att vara en praktisk nödvändighet kan belysningen också spela en känslomässig roll för hur vi upplever ett rum. Oavsett om du vill skapa en mysig atmosfär hemma eller ge elegans åt kontorsmiljön kan belysning vara den perfekta lösningen. Här på Plantigo hittar du ett stort utbud av modern belysning som garanterat ger ditt hem ett lyft.

Fördelarna med LED-belysning

LED-belysning är den mest avancerade typen av belysning som finns på marknaden idag. Den använder 80-90 % mindre energi än traditionella glödlampor och halogenlampor, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som vill spara pengar och energi. Dessutom har LED-lampor en betydligt längre genomsnittlig livslängd på 15 000-50 000 timmar. Det är allt mellan 2-10+ år per lampa! För den som letar efter ett miljövänligt och billigt alternativ inom belysning i det långa loppet kommer LED-lampor att uppfylla dina behov.