• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

     

0

Ljusslingor

Filtrera
Sortera

Visa fler

Ljusslingor och ljusnät för utomhusbruk

Det är den tiden på året igen! Hösten är precis runt hörnet, och det betyder att det är dags att börja dekorera med ljus. Om du letar efter ett sätt att sätta lite extra glitter på din trädgård eller fasad är ljusslingor för utomhusbruk svaret. På Plantigo hittar du ljusslingor för utomhusbruk som skapar ett festligt vinterlandskap eller feststämning.

En av de bästa sakerna med ljusslingor för utomhusbruk är att de är mycket mångsidiga. Du kan använda dem för att lysa upp ditt hus, rama in en dörröppning eller uteplats eller till och med dekorera träd och buskar. Och eftersom de finns i en mängd olika färger kan du verkligen låta din fantasi lysa! Om du vill satsa på ett traditionellt utseende är vita lampor alltid ett klassiskt val. Men om du känner dig mer festlig kan du prova flerfärgade lampor för en rolig och glad touch.

En annan fördel med ljusslingor utomhus är att de är lätta att sätta upp och ta ner. Till skillnad från andra utomhusdekorationer som uppblåsbara föremål eller gräsmattedekorationer behöver du inga särskilda verktyg eller utrustning för att sätta upp ljusslingor. Allt du behöver är en stege eller pall för att nå de högsta punkterna.