• Leverans: 1-3 dagar | E-post: kundservice@plantigo.se

     

0

Ogräsbekämpning

Filtrera
Sortera

Visa fler

Ogräsbekämpning för gräsmatta, grusgångar och rabatter

Om du letar efter lösningar för ogräsbekämpning har du hamnat rätt. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som hjälper dig att utrota ogräs från gräsmattan, rabatterna och i grusgången. Våra ogräsbekämpningsmedel är effektiva mot en mängd olika typer av ogräs, inklusive mossa, klöver, maskros och mycket mer. Handla hos Plantigo idag och bli av med de irriterande ogräsen för gott!

Det finns flera olika sätt att förebygga att ogräs växer i din trädgård. Detta innefattar att du drar upp ogräset och tar med hela roten, samt se till att dina växter mår så bra som möjligt. Välmående växter som en tät gräsmatta kommer nämligen inte tillåta eller ge plats åt ogräs i samma utsträckning. För att skapa en välmående trädgård är det också viktigt att du behandlar den på rätt sätt och inte tillför kemiska bekämpningsmedel som orsakar en sämre jordkvalité. En sund jord kommer nämligen att ge växter som är mer motståndskraftiga och lämnar mindre utrymme för ogräs.

Ett annat alternativ kan vara att täcka jorden med någon form av täckmaterial som hindrar ogräsfrön från att nå jorden och slå rot.